Jak získat léčbu Avecell

Máte zájem o léčbu Avecell, nebo se chcete jen nezávázně poradit, zda je pro vaše zvíře vhodná? Kontaktujte některého z našich partnerů, nebo s námi propojte svého veterináře.

Seznam partnerských zařízení

MVDr. Martina Načeradská

Úvalská 1222/32, 100 00 Strašnice

Paní doktorka Načeradská je naším spolupracujícím lékařem v oblasti inovativního veterinárního léčivého  přípravku Avecell®  a má rozsáhlé zkušenosti s léčbou pohybového aparátu koček.

 

MVDr. Jaroslav Benda

Vejprnická 79, 318 00 Plzeň

Pan doktor Benda se zaměřuje na léčbu malých zvířat s využitím kmenových buněk. Zároveň je naším odborným partnerem při odběrech kostní dřeně u koní.

MVDr. Lukáš Duchek

K Hájům 2671/8, 155 00 Praha 5

Pan doktor Duchek je naším spolupracujícím lékařem v oblasti inovativního veterinárního léčivého  přípravku Avecell® a má rozsáhlé zkušenosti s léčbou pohybového aparátu psů.

MVDr. Radek Musil

Štolmíř 129, 282 01 Český Brod

Pan doktor Musil je dlouholetým spolupracujícím lékařem projektu Avecell. Kmenové buňky využívá zejména při léčbě nemocí pohybového aparátu a autoimunitních onemocnění psů.

Propojte s námi svého veterináře

Nemůžete najít partnera Avecell v místě svého bydliště? Propojte vašeho veterináře přímo s námi.

Staňte se naším partnerem

Máte zájem léčbu Avecell zařadit do stálého portfolia vaší kliniky? Kontaktujte nás pro možnosti spolupráce.

Kontaktujte nás

Neváhejte se na nás obrátit v případě jakýchkoliv dotazů souvisejících s léčbou Avecell, ať už ze strany majitelů zvířat či veterinárních lékařů. V pracovních hodinách nás můžete kontaktovat také telefonicky.

info@avecell.cz

zeptejte se e-mailem

+420 270 003 562

pracovní dny 8:00–17:00