Pozvánka na workshop: Příprava a aplikace kmenových buněk v praxi IX

Srdečně Vás zveme na veterinární workshop zaměřený na přípravu a aplikaci kmenových buněk v praxi. Tento jedinečný workshop je určen pro odborníky z oboru veterinární medicíny, kteří mají zájem dozvědět se více o nejnovějších metodách a postupech v této revoluční oblasti.

Teoretická část bude zaměřena na klinické využití kmenových buněk ve veterinární medicíně a světové trendy v oblasti léčivých přípravků moderní terapie.

Veterinární lékaři MVDr. Radek Musil (Veterinární klinika Monáda) a MVDr. Jaroslav Benda (Veterinární klinika Zodiacus 97) Vám představí klinické případy psů, koček a koní, kteří byli léčeni kmenovými buňkami. Kazuistiky Vám poskytnou cenné informace a praktické zkušenosti z reálné praxe.

V praktické části budete mít možnost vyzkoušet si odběr kostní dřeně a intraartikulární aplikaci pod vedením zkušených odborníků MVDr. Radka Musila a MVDr. Jaroslava Bendy.

Ukázka výrobního procesu proběhne v laboratoři, kde budete mít možnost nahlédnout do výrobní praxe v prostorách s vyšší třídou čistoty, podívat se pod mikroskopem na kmenové buňky a zjistit, jak cytometricky hodnotíme kvalitu finálního veterinárního léčivého přípravku před propuštěním.

Informace pro účastníky:

Akce je ohodnocena 40 kredity v rámci kontinuálního vzdělávání KVL.

Program a časový harmonogram naleznete zde: Program

Přihlášku naleznete zde: Přihláška

Průběh z předchozího worshopu ke shlédnutí zde: Video

Na setkání s Vámi se těší

MUDr. Radek Klubal

Veterinární medicína Avecell

Související články